Nieuws
Promotie van het deltavliegen

Vanuit de KNVvL kwam de volgende vraag:

Op maandagochtend (10.00-12.00) 9 september komt er een belangrijk persoon van het Ministerie om kennis te maken met de KNVvL en haar luchtsporten, op vliegveld Seppe. De bedoeling is om diverse luchtsporten actief en passief te presenteren. Liefst actief maar dat hangt natuurlijk van het weer af. In ieder geval zal er in een hangaar een vleugel getoond moeten worden.
Verder is het de bedoeling om de lucht in te gaan, maar dat hangt dus naast het weer ook van de beschikbaarheid en inzet van een lier af. Dan is er ook iemand nodig die wat over deltavliegen kan vertellen, op een goede, duidelijke, niet al te lange maar vooral ook enthousiaste manier. Waarbij er iets over het materiaal uitgelegd moet worden, en ook over het vliegen (voorbereiding, start (lier / sleep), vliegen, sturen, landen).

Vraag is of jij iemand van een school of club kent die dit zou willen en kunnen doen. We beseffen dat dit tijd gaat kosten, en maandag zal zeer waarschijnlijk een werkdag zijn. We kunnen in ieder geval reiskosten en natje/droogje aanbieden, en een kleine vergoeding.

**Wie heeft in interesse in, en tijd voor. Je moet dus wel op de hoogte zijn van alle startmethoden.

Graag reactie naar secretaris.deltavliegen@knvvl.nl**

Vanuit de KNVvL kwam de volgende vraag: Op maandagochtend (10.00-12.00) 9 september komt er een belangrijk persoon van het Ministerie om kennis te maken met de KNVvL en haar luchtsporten, op vliegveld Seppe. De bedoeling is om diverse luchtsporten actief en passief te presenteren. Liefst actief maar dat hangt natuurlijk van het weer af. In ieder geval zal er in een hangaar een vleugel getoond moeten worden. Verder is het de bedoeling om de lucht in te gaan, maar dat hangt dus naast het weer ook van de beschikbaarheid en inzet van een lier af. Dan is er ook iemand nodig die wat over deltavliegen kan vertellen, op een goede, duidelijke, niet al te lange maar vooral ook enthousiaste manier. Waarbij er iets over het materiaal uitgelegd moet worden, en ook over het vliegen (voorbereiding, start (lier / sleep), vliegen, sturen, landen). Vraag is of jij iemand van een school of club kent die dit zou willen en kunnen doen. We beseffen dat dit tijd gaat kosten, en maandag zal zeer waarschijnlijk een werkdag zijn. We kunnen in ieder geval reiskosten en natje/droogje aanbieden, en een kleine vergoeding. **Wie heeft in interesse in, en tijd voor. Je moet dus wel op de hoogte zijn van alle startmethoden. Graag reactie naar secretaris.deltavliegen@knvvl.nl**
103
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen