Nieuws
soaren Ouddorp

Een tijdje geleden heb ik de duinen bij strandpaviljoen Iloon in de buurt van Ouddorp bekeken.
Gezien de ligging en de vorm moet hier gevlogen kunnen worden.
Op Bevrijdingsdag zijn Rob v Heest en ik polshoogte gaan nemen.
De wind stond er goed op dus we hebben heerlijk kunnen soaren.
Even een paar weetjes over dit duin; Loopafstand parkeerplaats startplaats ong 500mtr,Het duin ligt op340gr,lengte ong 400mtr daarna buigt dit duin naar het westen af,dit duin is ong 7mtr hoog maar vrij steil je word flink omhoog geblazen,dit betreft het linker duin naast het paviljoen, volgens de borden mag je alleen bij het rechterduin aan extreme sporten doen.Dit duin is minder aantrekkelijk om te vliegen dan het linker duin.Toen wij bezig waren kwam Rijkswaterstaat langs gereden.
Ze reden door.
Alleen een hardloopster wees ons er op.
Bij de ingang stond het duidelijk op een bord.
Met een delta op je rug kan je niet zoveel lezen.Hou dit duin in de gaten.Op de minder zonnige dagen kan je hier prima vliegen.

Een tijdje geleden heb ik de duinen bij strandpaviljoen Iloon in de buurt van Ouddorp bekeken. Gezien de ligging en de vorm moet hier gevlogen kunnen worden. Op Bevrijdingsdag zijn Rob v Heest en ik polshoogte gaan nemen. De wind stond er goed op dus we hebben heerlijk kunnen soaren. Even een paar weetjes over dit duin; Loopafstand parkeerplaats startplaats ong 500mtr,Het duin ligt op340gr,lengte ong 400mtr daarna buigt dit duin naar het westen af,dit duin is ong 7mtr hoog maar vrij steil je word flink omhoog geblazen,dit betreft het linker duin naast het paviljoen, volgens de borden mag je alleen bij het rechterduin aan extreme sporten doen.Dit duin is minder aantrekkelijk om te vliegen dan het linker duin.Toen wij bezig waren kwam Rijkswaterstaat langs gereden. Ze reden door. Alleen een hardloopster wees ons er op. Bij de ingang stond het duidelijk op een bord. Met een delta op je rug kan je niet zoveel lezen.Hou dit duin in de gaten.Op de minder zonnige dagen kan je hier prima vliegen.
206
0
1
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen