Vliegplannen
Het seizoen goed beginnen in mei

In mei leggen alle vogeltjes een ei....
Voor deltisten betekent dit vaak het afstoffen van de uitrusting en het kriebelgevoel bij Grote Goede Voornemens.

Vooral als je al wat langer niet gevlogen hebt is een van die voornemens misschien wel het verstandigste besluit sinds die langere tijd: ontspannen invliegen op een prettige en overzichtelijke stek.

Ailes d'Artemare ontzorgt tijdens het uitvoeren van je voornemen terug op gezond ervaringsniveau te komen. De Coach is gevestigd nabij Col du Sapenay, een van de meest geruststellende stekken ter wereld, centraal gelegen tussen vele stekken van de Alpen.

De persoonlijke coaching richt zich in overleg specifiek op jouw aandachtspunten.

Periode begin/medio mei. Vraag naar de mogelijkheden, overleg je wensen.

info@deltavliegen.com

In mei leggen alle vogeltjes een ei.... Voor deltisten betekent dit vaak het afstoffen van de uitrusting en het kriebelgevoel bij Grote Goede Voornemens. Vooral als je al wat langer niet gevlogen hebt is een van die voornemens misschien wel het verstandigste besluit sinds die langere tijd: ontspannen invliegen op een prettige en overzichtelijke stek. Ailes d'Artemare ontzorgt tijdens het uitvoeren van je voornemen terug op gezond ervaringsniveau te komen. De Coach is gevestigd nabij Col du Sapenay, een van de meest geruststellende stekken ter wereld, centraal gelegen tussen vele stekken van de Alpen. De persoonlijke coaching richt zich in overleg specifiek op jouw aandachtspunten. Periode begin/medio mei. Vraag naar de mogelijkheden, overleg je wensen. info@deltavliegen.com
84
0
2
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen