Vliegplannen
Sleepactiviteiten Harm en Annet, Daidalos, toer met de Dragonfly door Nederland

Sleepactiviteiten komende maanden Harm/Annet en Daidalos:

Rond 18 april vertrek naar Bösingen (afhankelijk van het weer en animo) tot en met 27 april.

Toer met de Dragonfly door Nederland van 10 mei (Hemelvaart weekend) tot en met het NK slepen (6-10 juni op Salland) op diverse locaties.

Van 23 juni tot en met 8 juli zijn wij in Blumberg, te gast op een zweefvliegveld. Iedereen is van harte welkom! Er komen steeds meer Nederlanders naar toe, het is ongeveer 40 km zuidelijker dan Bösingen, maar heeft meer potentie thermisch gezien. Daarnaast is de infrastructuur beter met douches en een kantine (waar ‘s avonds voor ons wordt gekookt) en een enorm veld.

De Monte Cucco staat waarschijnlijk van 11 juli tot en met eind juli op het programma.

Van 15 tot en met 30 sept. staat Bösingen weer op het programma, verlenging van deze periode is mogelijk afhankelijk van het weer en animo.

Aanmelden: harm.annet@planet.nl

**Sleepactiviteiten komende maanden Harm/Annet en Daidalos: ** Rond 18 april vertrek naar Bösingen (afhankelijk van het weer en animo) tot en met 27 april. Toer met de Dragonfly door Nederland van 10 mei (Hemelvaart weekend) tot en met het NK slepen (6-10 juni op Salland) op diverse locaties. Van 23 juni tot en met 8 juli zijn wij in Blumberg, te gast op een zweefvliegveld. Iedereen is van harte welkom! Er komen steeds meer Nederlanders naar toe, het is ongeveer 40 km zuidelijker dan Bösingen, maar heeft meer potentie thermisch gezien. Daarnaast is de infrastructuur beter met douches en een kantine (waar ‘s avonds voor ons wordt gekookt) en een enorm veld. De Monte Cucco staat waarschijnlijk van 11 juli tot en met eind juli op het programma. Van 15 tot en met 30 sept. staat Bösingen weer op het programma, verlenging van deze periode is mogelijk afhankelijk van het weer en animo. Aanmelden: harm.annet@planet.nl

Haha Emiel.....je hebt gelijk, klopt niet helemaal bij het onderwerp......maar alles kan toch ;-)
Er is al eens een lokale pilote (Guilia, van het standbeeld) in gesprek geweest met de gemeente om te gaan slepen vanaf het landingsterrein.
Dus nog niet helemaal een gek idee....

Haha Emiel.....je hebt gelijk, klopt niet helemaal bij het onderwerp......maar alles kan toch ;-) Er is al eens een lokale pilote (Guilia, van het standbeeld) in gesprek geweest met de gemeente om te gaan slepen vanaf het landingsterrein. Dus nog niet helemaal een gek idee....
162
2
2
live voorvertoning
voer minstens in 10 karakters
WAARSCHUWING: U noemde %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien en zullen niet op de hoogte worden gebracht
Bewaren...
Bewaard
Met geselecteerd deselecteren van berichten toon geselecteerde berichten
Alle berichten onder dit berichten zullen verwijderd ?
Wachten concept ... Klik om door te gaan met bewerken
Concept verwijderen